Utstilling, snøføyke og starten på jula !

   Ja det skulle vel være et kjapt sammendrag av  helgen ! Lørdags morgen var det å reise avgårde i kulde og blåst, destinasjon Lillestrøm og Dogs4All.  Litt rart og skulle legge i vei i tussmørke for å stille hund igjen, og jeg angret vel litt kvelden før, men bare man kommer seg avsted , så er man igang igjen ! Bikkja oppførte seg eksemplarisk både i ringen og på vår vandring rundt omkring for å kikke på alt som var av stander. Et sted fant vi meget billige grisekroppsdeler og julegodtet til Unique var sikret. Samme ting og samme størrelse  som zoobutikk: 7, 50 og i butikk : 35;- , Dvs 10 stk for samme prisen som 2.....jeg handlet... Resultatmessig gikk det greit: "ren rød".  Hadde absolutt ingen forhåpninger om mer, og med 31 stk eller noe slikt i klassen var det helt greit å "få takk for idag"  . Kritkken var fin og jeg er helt enig i alt som stod der. Heidi, Unique`s datter som har blitt sørlending var også på plass og hun ble nr 3 av 11  i unghundklassen, en lilla sløyfe ble det i tillegg. De var også så modige at de prøvde seg på uoffisiell agility. Heidi mestret hindrene fint, ikke akkurat i superfart, men etter en lang dag på utstilling er det lov å være sliten.




    Etter myserunden og x antall poser med gratisprøver tok vi fatt på hjemveien. Hadde lovet Vegard aking og det fristet mer enn utstillingshaller..Aking ble det og kulde og vind bet i kinnene, men det var bare deilig !
 
   Søndag våknet vi til snøvær og det ble bare mer og mer... Til sammen fikk vi sånn ca 25 cm og det ble ennå mer "julete". Vi er jo bare i november, så strengt tatt har vi mye snø nå, men så barnslig som jeg er så er det helt ok !! Men i vind og snøkav så var det en ting som var noget kaldt igår; sette på belysning ute...Opp skulle det og opp kom det, men både fingre og ledninger ble ganske stive. Nå lyser det ihvertfall på 3 trær, en busk, en Rudolf og på to tujaer på trappa. Når man først har tingene, så skal de opp, så tidlig de kan ! Bedre det enn at det skal henge til i slutten av januar, ikke helt det samme...

    Da ser det ut til at jeg må ta meg av min lille sønn, det er jo derfor jeg er hjemme..Han har nå funnet ut hvordan man krabber på knærne og det går fortere for hver økt han er våken. Til nå har han beveget seg ganske fort bakover og kilt seg fast rundt omkring. Nå er det en ny verden som er åpnet for han; når han ser noe spennende , som jo egentlig alt er i den alderen, ja da får han nå tak i det. Til nå har han jo bare beveget seg lengere unna jo mer han har prøvd å nå frem..

    Ha det bra så lenge :-)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hunderfossen

Hundesex i -20 +

En nervøs pessimist på bedringens vei