Sirkus Hennum...

...vil ingen ende ta...Ole Kristian vil fortsatt ha pupp om natten. Den siste uken har han vært veldig snørrete og forkjølet (akkurat som sin mor), og ny tann skal også ut i lyset. Dette har gjort han ekstra sippete om natten..itillegg kommer  "gymtimen". En gang mellom 3 og halv 5 på natten/morgenen, alt etter hvordan man ser det, er han pling våken. Krabber, reiser seg, jabber og er i strålende humør, sånn i ca en time. Så kommer han nedpå litt og vi sover om vi er heldige til halv 7 - 7, men da er  det morgen altså !! Ikke nok med dette....Vegard begynte i høst..endelig..å sove i sin egen seng hele natta. Om det har vært noe så har han bare ropt, Steinar har gått inn, så blir det stilt. De siste ukene har V kommet til oss. Som regel har S blitt med ham inn igjen, men han har blitt litt slapp i det siste og latt han få ligge hos oss. Det har som regel vært en halvtime til de skal opp allikevel. Men så var det det å gi lillefingeren, så tar de hele hånda....Ved 5 tiden idag, ville V ligge hos mamma, og er vel også en smule sjalu på den lille kroppen som allerede ligger der....Kort fortalt, mye skrik og spetakkel, en liten bror som syntes det var kult med storebror....deilig når klokka ringer og guttene må stå opp for jobb/barnehage. OK legger seg da greit ned og blåser fort av. Da begynner halsen min å krisle og jeg hoster vel den neste halvtimen tenker jeg. Når jeg endelig kan sove, er lillemann ladet klar igjen..... De voksne her i huset ønsker seg det samme iår: en hel natts sammenhengende søvn ihvertfall frem til 7 !!!

    Sånn itillegg til lite søvn. forkjølelse og et kne med kranglete menisk (har ihvertfall omsider hvert hos lege og venter nå på MR og resten av den lange mølla...) så blir det gjort litt juleforberedelser. Gavene er ferdige..tror jeg...kaker er iorden. Bakt to slag selv og fått 3 av en snill mamma. Det mangler vel da 2 slag om man skal være nøye på det, men det er vi ikke. Juletre skal hentes imorgen og fuglenek er iorden. Da gjenstår vask av hund og pynting. Når  det gjelder det siste så er jeg jo normalt ferdig på denne tiden, men det har ikke skjedd noe siden til 1.advent. Eskene ordner seg visst ikke selv, og gløden har manglet litt. Men uansett hva jeg få gjort, så blir det jul iår også !! Igår kveld ble ihvertfall pepperkakehusene ferdige, og det var en ting Vegard var opptatt av "early in the morning" idag, da han egentlig skulle holde kjeft og sove: vi må legge på snø rundt husene og finne nissene ! Jada...vi skal det , men det passer bedre om 12 timer...




Og mens vi venter på en firbent valp, så får vi kose  oss med den tobente:



   Da får vi se hva resten av denne dagen bringer. Håper å få på plass noen nissegubber etter at ungene er lagt, men rundt 21 tiden er det kvelden. Er det ikke da det er normalt å legge seg for voksne mennesker......?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hunderfossen

Hundesex i -20 +

En nervøs pessimist på bedringens vei