Snart kvelden vi har ventet på

   Omsider..et døgn senere enn lovet, men i "julestria", så går ikke alltid alt som planlagt. Ikke at det skjedde noe spesielt igår, men det var noe på Tv, så var det dusj, egentlig noe på tv men det viste seg å være reprise, så da la jeg meg..Leste litt på senga, så gikk strømmen og slutt på den moroa.

   Bittelille idag og nå er vi i havn. Grana står så fint og glitrer, kan jo bli spennende imorgen å se hvordan lille Ole kommer til å angripe det...Ute er det perfekt "innramming" for julen, gnistrende kaldt, plenty med snø og rim. De siste dagene har gradestokken vært mellom 15 og 20 kalde hele tiden, så det fyres i flere ovner. Vanligvis er det bare å kle seg litt bedre, men med en liten kropp som krabber omkring så er det godt å holde temperaturen oppe. Siden det har vært såpass kaldt har det ikke blitt så mye barnevogn tur denne uka, men heller en "hovedtur " på Unique om kvelden. Mandagskvelden var det -16 da vi la ivei og fullmåne, rett og slett nydelig ! Da vi tuslet gjennom skogen kastet trærne skygge som om det skulle vært solskinn. Spesiell stemning med tanke på at det er få dager til jul..Det ble til at jeg tok en ekstra titt etter en rød nisselue blandt de snøtunge granene...Skogsnissene er noen luringer vet du..;-)   Turen var deilig, men det var også godt å komme hjem til varmen igjen. At Steinar hadde gjort klar en Big One gjorde heller ingenting ( må her for ordens skyld presisere at det er snakk om et pizzamerke.....)  Idag ble det også kveldstur, lett snøvær og like kaldt. Vi la turen i byggefeltet, for det er en gang i året det er ok å gå der; når det er desember og mørkt. Masse flotte lys i hager og vinduer. Ikveld var det flere enn oss som dro granbusker inn i stuene. Et sted pyntet de med blinkende røde, blå og grønne lys. Noe vel spesielt for meg, men hver sin lyst.

   Vegard er meget klar for den store dagen eller skal vi si kvelden som snart kommer. Det har blitt skrevet lister og brev til nissen og ønskene er mange og klare ! Det er nok en liten gutt det kommer til å gå trill rundt for når pakkene åpnes. Jeg vet han får det meste av det  han ønsker seg og vel så det. Minstemann forstår selvsagt ingenting, men det er jo mange nye morsomme ting å både se på og ta etter rundt omkring i huset.


Om noen skulle være i tvil, det er Ole Kristian`s første jul !!



Og det er også viktig å tro på noe.....


Til slutt et ikke helt vellykket bilde fra hagen, et av flere trær med lys:



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hunderfossen

Hundesex i -20 +

En nervøs pessimist på bedringens vei