Skogtur og jordbær

   En helg er over og den gikk faktisk ganske fort. Lørdag morgen/formiddag, alt etter hvordan man ser det, reiste Steinar og Vegard på noe som heter Jordbæreventyret.  En slags barnas dag med troll, hekser osv. Ole Kristian ble dumpet hos bestemor, og jeg fikk dagen for meg selv. Da ble det en runde med såpe, vann og støvsuger. Det var på høy tid men en real rufs her. Plenklipping og tur med Unique ble det også før guttene inntok heimen igjen.
   På søndag tok vi oss en liten skogtur. Den var planlagt kort, slik at Marvin også kunne være med. Målet var altså ikke å gå langt, men å slå ihjel litt tid..Her er litt bilder:


Ole Kristian i bæremeis. Ser ikke overhappy ut, men det
gikk ikke så verst.


Vegard har Marvin i bånd til vi kommer vekk fra parkeringen


Så tusler vi avsted. Hvis noen lurer på Unique, så er hun
ved fotografens side..



Etter å ha gått litt, er det pause for å fange insekter, spise sauemøkk (!), leke osv


Kameratene


Vegard og hundene etter endt tur.


   En time klarte vi å bruke opp. Da vi kom hjem var det sovetid for de to minste, mens Vegard , Unique og jeg tok en lengre tur. Denne gangen var destinasjonen Statoil og is. Vegard tråkket ivei på sykkel , mens jeg og bikkja mer eller mindre løp ved siden av. På hjemveien kan man vel pent si at Vegard gikk tom og trengte endel dyttehjelp. Utpå ettermiddagen fant han ut at det var varmt nok til å bade, og han fikk endelig prøvd det nye bassenget sitt. Formet som et lite piratskip og med kanon som kan kobles til vannslangen. Trenger vel ikke å si at det var moro ?!




   Da var den helgen over. Idag er det mandag og regn..igjen. Er sånn passe lei av å bo i regntøy på jobben. Men sol eller regn, jordbærene har begynt å modne og det har guttene funnet ut. Ole Kristian er helt vill.


Hurraguttene spiser jordbær.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hundesex i -20 +

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei