Julen 2011 er over...heldigvis

   Da var det vel på høy tid å få til noen linjer igjen. Vi har hatt fri hele jula og man skulle vel da kanskje tro at det skulle være god tid til å surre med data. Men slik er det så absolutt ikke når man har to guttelarver som alltid er i farta...
  
   Julaften begynte klokken 04:25. Da hinket Vegard omkring mens han plystret og sang, siden har det vært i den leia der...Tidlig opp, full rulle og mye kaos. Vegard kan jo sitte litt rolig, men lillebror Ole svinser omkring og finner på de utroligste ting!
   Så var det tilbake til julaften. Den startet tidlig og det ble en lang dag....nisse på låven som fikk grøt  og etterhvert nisse inne på kvelden. Vi hadde vel tenkt at Vegard kanskje skulle hvile seg litt midt på dagen, men han klarte ikke å lande lenge nok til å slappe av, så han ble med på tur med Marvin istendenfor. På kvelden sovnet han omtrent i svevet rett før klokken 8....neste morgen jublet han igjen mens det ennå var lenge igjen til Disney channel startet sendingene... Resten av julen har vi prøvd å finne på ting, men det er ikke så lett når det har vært livsfarlig glatt ute. Det har blitt noen turer på Liertoppen, en kinotur og  aking ble det 1. juledag og 1.nyttårsdag.

   På fredag hadde jeg en dag, eller ihvertfall noen timer "på egen hånd" og det må innrømmes at det var veldig deilig. Den stunden ble tilbrakt i Letohallen av alle ting og Marvin stilte som valp for siste gang. Han klarte seg bra og ble nummer 2 i klassen med flott kritikk. Dommeren ønsket seg mer bles og mer symmetri i annsiktstegningene, og hvem gjør vel ikke det? ;)

   Nyttårsaften forgikk i rolige former. Vi hadde gjester som ble servert rådyrgryte og karamell pudding til dessert. Litt raketter som ble smellt opp før ungene la seg og ellers alt under kontroll. Vegard ble vekket til midnatt, så han fikk med seg litt mer av himmelens farger, så sovnet han tvert igjen. Ole Kristian sov seg gjennom alle smellene, og Marvin  gadd ikke å se opp engang. Han koste seg i saccosekken sin .Neste morgen var det full rulle  igjen og heldigvis hadde det kommet snø, så ungene fikk ut energien på snømenn og aking.

   Idag er det endelig hverdag igjen og det var deilig å få spise lunsj uten noen som enten løp omkring, klatret på meg, spiste av maten min, kranglet osv osv....Noen dager til nå så bærer det ut med julepynten for denne gang. Det aller meste har klart seg bra, noen nisser har vært utsatt for enkelte "bruddskader" og juletreet har veltet (bare) en gang. Akkurat det veltet kunne ikke ungene noe for, det var Marvin som surret seg inn i en av ledningene. Han dro avgårde med hele kjerret etter seg nesten ut på kjøkkenet. Kuler og barnåler røss, men det var lite som gikk i stykker. Bikkja virket ikke så veldig skremt, for han holdt på å gjøre det sammen igjen ikke så veldig lenge etterpå.

   Ja, det var den julefeiringen og et nytt år har startet. Ifjor på denne tiden skrev jeg vel noe sånt som at jeg hadde som planer å doble hundebesteningen. Det gjorde vi jo også, men det gikk jo dessverre ikke så lenge før vi var tilbake på en igjen. Hvordan det blir i 2012 vet jeg ikke. Marvin skal røntges på vårparten og vi får ta det litt derfra.

   Egentlig så har jeg flere bilder som skulle vært servert underveis i denne bloggen ,men de ligger hjemme i kameraet. Får se om de kommer ut ikveld...eller imorgen. Denne jula har tatt helt piffen fra oss, så når unger er lagt, så sovner jeg tvert på sofaen til det er på tide å legge seg...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hundesex i -20 +

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei