Vinterdvale

   Nok en helg er snart omme, og ny uke ligger klar. Guttene ligger nå og sover og det tenker jeg også å gjøre snart. Idag har vi vært på sparketur og gravd snøhule med tunnel for å nevne noe.  Da vi var ute med sparkene stoppet vi et sted og hadde bål. Vegard strei med øksa si inne i skauen og kunne fortelle hva han skulle bli når han blir stor: stolreperatør og vaffelselger! Greit å ha planene klare!
Under følger et bilde med et faktisk ganske sjeldent motiv. Det er av guttene som sitter stille i hver sin stol og ser tv. Bildet er tatt i løpet av de ca 3 minuttene seansen varte......Så var det huskestue igjen...



   Ny uke igjen ja, allerede den 5 i dette året. Ikke lenge til det blir varmere i sola og det blir bart igjen ute. Før den tid, så har jeg ca 5 uker igjen med vanning av skøytebaner. Etter en arbeidsdag med vannsøl og kuldegrader er det deilig å komme hjem for bare å ta på andre varme klær og gå en god tur med hunden! Nok frisk luft for tiden ja, og gud hjelpe så søvnig man blir når man kommer inn for kvelden.Har begynt med mørktbrent kaffe og sterk dose av den igjen, men det hjelper ikke. Kan ta en stor slurk kaffe og sovne tvert når klokka har akkurat bikket 8 om kvelden, sover så det durer, våkner med sikkel i munnviken ved halv 11 tiden, tusler opp og sover videre. Blir liksom aldri nok.  Forrige uke skulle jeg egenlig ha gjort diverse småting, men sofaens tiltrekkningskraft var altfor sterk gitt. Det var vel bare en kveld jeg fikk fulgt planen og det var på onsdag da jeg og Marvin var på treff i avd. Asker og Bærum. Veldig godt oppmøte og bikkjene fikk herjet godt i fra seg i snøen. Og Marvin, ja halleluja, gutten til mor har løftet på benet denne uka! Første gang jeg har sett det var på onsdag ettermiddag og siden har det blitt flere ganger. Gutten blir mann og damer har begynt å bli nydelige!


I am a man!!!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei