17.mai og litt til

   Ja, en uke har snart gått siden 17.mai, bare en uke på etterskudd. Får vel prøve å huske litt tilbake da. Forrige torsdag var det altså tid for å dra på seg stakken igjen, og ut blandt folk. Med småunger hjelper det ikke om værmeldingene sier at det er koseligst hjemme..Under selve tog seansen var det oppholdsvær, og faktisk glimt av sol.

To glade gutter


  Men på vei til skolen for de obligatoriske lekene begynner det å dryppe...og det gir seg ikke. Da ble det å stue seg sammen i gymsalen. Egentlig hadde vi da tenkt å reise litt tidligere, men vi endte opp med fem lodd og måtte jo vente på trekningen. Da den omsider begynte tok jo det evigheter, det skulle deles ut alt fra shampooer til både folk og bil, blomster, verktøy og alt mulig brukbart og mindre brukbart. Til slutt var fire fruktkurver igjen. Jammen vant Vegard den ene av dem! Og aldri har vel frukt vært så stas. Dagen etterpå var det planleggingsdag i barnehagen og guttene skulle til bestemor og bestefar. Fruktkurven måtte med ! Etterhvert ble bananene så slitne at de måtte kastes istedenfor og spises, men noe har ihvertall gått dit det skulle.





Sliten Ole etter kake hos bestemor og bestefar


   Så var det helg, og den ble riktig så god! Lørdag var det hundeutstilling og søndag var det bilcross. Utstillingen var rasespesial på Eidsvoll bygdetun. Vegard var med for andre gang på rad, han har funnet ut at han synes dette er gøy. Ser ikke akkurat slik ut på ham, men det er jo hyggelig å ha ham med. Det tok litt tid før vi startet og da fant han ut at han skulle begynne å spare på sløyfer. Båndene hang på utstillingsbåndet fra gangen før, så han startet samlingen med rød-gul-rosa og grønn.(de kom i den rekkefølgen..) Han lurte jo på om det var flere å få. Kunne jo ikke riktig si hvor mange han skulle få denne dagen, men det skulle vise seg om han ikke fikk like mange ulike farger, så skulle han  få flere enn sist. For det er gjerne slik at når man minst venter det, så går det best! En uvanlig stor junior hannklasse, 9-10påmeldte. Ikke så mange stod igjen etter første sløyfeutdeling, men vi var der. Nummerrekkefølgen gjorde at vi stod først og der ble vi! Vinner av klassen med CK. Da hadde guttungen fått sine 3 første sløyfer. For å korte det litt ned, så ble Marvin 2.beste hannhund med sitt første cert! Ekstra stas er det når det kommer på rasespesial.Vegard skjønte lite av "17.maisløyfa" som Marvin fikk  (for de som ikke vet det, så er certbåndet nasjonalfarget) ...den dagen hadde jo vært, og så den store "17.mairosetten" da. Nå vet Vegard at får man "17.mai sløyfe" på utstilling, så er det bra;-)....og flere vil vi ha....!

Foto: Elin Normannseth

   Dagen etter var vi som nevnt på bilcross på Lyngås motorbane. Flere vi kjenner kjørte, og det er jo moro å se på. Til og med Olemann fulgte lenge med. Spesielt morsomt når biler som hadde stoppet måtte kjøres bort med hjullaster.

   Så var denne uka godt igang da. Varmt har det plutselig blitt og Marvin ligger bare og peser under en busk. Idag har arbeidshabitten bl.a bestått av singlet fra tidlig morgen. Siden jeg faktisk husket solkrem, er skinnet kun mørkrosa der jeg har feilberegnet hvor klærne  stoppet. Ikke lett å surre med slikt alene på ryggen.

   Men en ting er klart, nå skal bikkja lokkes inn, dassen skal besøkes, tanngarden vaskes og så er det sengetid. Fikk lov at Steinar og ta av flanellsengetøyet idag og bytte de store dundynene i sommer dyner. Han tar ingen sjanser den karen der. Det kan jo slå om og bli kaldt igjen. Tar jeg ikke feil så kastet han stilongsen først på mandag. God natt!

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hundesex i -20 +

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei