Beagler, helaften, duer og Best In Show!

  Jada, tre uker siden sist, dette går mot den sikre nedleggelse. Blogging har nok stått nederst på prioriteringslista de siste ukene. At jeg nå sitter her og ikke gnur på sykkelsetet skyldes rett og slett kraftig regnvær. Fru Hennum trener ikke på våt asfalt !

  Jeg har ikke tenkt å oppsummere så mye fra de siste 3 uker, men heller et kort sammendrag fra det jeg har bilder fra! Først ut er NKK Drammen. Lørdagen var det bernere og Marvin holdt sin rosa linje, dvs nok en CK! Søndag var det bl.a ulike jakthunder og hele familien stilte opp. Steinar skulle stille dunker og så skulle vi kikke litt på beagler.... Myser litt på en rase nummer to , og en hund som kan brukes på rådyr-og harejakt samt at den er søt er jo midt i blinken. Vegard er ihvertfall klar og fikk en caps som er ganske synlig..





Ole gyver innpå med eggemat.


   Så var det mot neste helg. Fredag var det skikkelig helaften! Først ble jeg spandert på 2 x pølse i brød i kantina på jobben. Det er det Steinar forbinder med å spise ute. Skikkelig romantisk den karen der....så var det en tur i teateret på kvelden! Ikke hverdagskost her i gården! Nå var det ikke akkurat Et Dukkehjem eller noe slikt vi så, men den aller siste forestillingen med Komikameratene. Knallbra!!


   En liten formiddag i byen har vi hatt underveis i disse ukene. Mating av de ekle duene på torget er alltid en slager for unger.



   Så mye mer utenom daglige gjøremål har det vel ikke blitt, så derfor er vi nå kommet til helgen som akkurat er over. Lørdag dro jeg og Vegard avgårde retning Sandefjord. Det var sprutregn hele veien og jeg vurderte vel mer en en gang og rett og slett snu. Nesten fremme klarnet det og alt så greit ut. Marvin endte som tredje beste hannhund med det noe teite reserve certet. Så var det tispenes tur og etterhvert  begynte det å regne noe så til de grader igjen, og Alf og Kari ble vår redning! De hadde stort telt og vi trøkket oss sammen der. Tusen takk!! Siden det var jubileumsutstilling var det også kåring av BIR og BIM junior i hver rase. BIRen gikk til stor BIS finale ..Marvin tok sin første rød/gule rosett og så var spørsmålet skulle vi vente? Klokka var ennå ikke 12 og finalene skulle kanskje begynne i tre tiden. For en liten gutt på 5 år og halvveis som han selv sier, så er det lange timer. Men vi tuslet omkring, kjørte oss en tur, spiste is, bolle, baguetter og kjøpte en ny film. Det siste var en bestikkelse som fungerte utmerket. For engangs skyld var DVDspilleren med og nå var det bare å snurre film mens mor leste VG. Klokka gikk ganske greit avsted og det ble tid for finaler! Da det ble vår tur til å gå til oppsamlingsringen så jeg fort at her ble vi ikke alene. det strømmet på med ulike raser fra alle hold. For de som har sett resultatet, så ja, det var flere enn oss der!!

Foto: Bente Risto Holmen

Et glimt fra store ringen, her er det mange og flere er ikke på bildet.

  Omsider var det å løpe inn i store ringen og stille opp igjen. 6 stykker ble plukket ut til sluttfinale, og vi ble valgt først! Etterhvert ble det plassering, og nummer 4 ble ropt opp, så 3...ikke oss. Men til slutt som nummer 1 og Best in Show: berner sennenhund!!! Lille gode Marve ble nummer 1 og Vegard våknet til ringside han med! En stolt kar som festet rosetten på brystet på vei til bilen. Han er med som lykkeamulett eller som han selv sier: lykkeomelett. Ikke så greit å skjønne forskjell for en på fem og halvveis;-)

Foto: Bente Risto Holmen


  Nå er det mandagkveld og det er mørkt og trist ute. Regnet øser ned og det er godt inne. Snart tid for å køye og jeg håper bare at det regner fra seg iløpet av natten. Å starte dagen i regntøy er noe skit.

Kommentarer

  1. Stort GRATTIS från oss!! Han ser så härlig ut "lille" Marvin.
    Kramar

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hunderfossen

Hundesex i -20 +

En nervøs pessimist på bedringens vei