SOL, BLÅ HIMMEL og VINDSTILLE!!

   Ja lørdagen var virkelig noe for seg selv! Plutselig og endelig en dag med skinnende sol! At det også var vindstille var jo helt fantastisk! Og hva gjør man da? Jo man pakker sekken og drar til skogs. Ungene med gummibukser og høye støvler, så var det å labbe i vei. Bål med pølser hører med og en bekk like ved bålplassen gjorde sitt til at guttene storkoste seg. Marvin var selvfølglig også med og løp løs omkring. Hurtigløp i myr er jo bare kjempestas....





 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vegard
 
 
   Så har været snudd. Igår våknet vi til snø, og siden har det lavet ned. Her i høyden har det blitt brøytet mange ganger, mens rett nede i bygda er det bare litt slaps som har gitt litt nyanse av hvitt på bakken. Rundt veggene her er det ihvertfall julestemning nå, og jeg håper det varer!
 
 
 
Bildet er tatt i ettermiddag.
Guttene har snøhule og Vegard som kaller alt for romantisk
 for tiden , har selvfølgelig sørget for stemningen og tent lys.
 
 
 
   Det har vært en stund siden det har blitt gjengitt noen barneord her. Det mangler overhodet ikke på bidrag fra guttene, men det er vel gjengiveren det står på....
 
Det går omtrent ikke en morgen uten at Ole protesterer  på mitt valg av enten bukse eller genser som kroppen skal ha på seg. Og når han blir spurt hva som er galt er svaret: Den er teit ( Ole 2,5 år)
 
 
Når det skal byttes bleie eller Olemann skal på potte , ja da er det viktig at tissefanten ligger riktig for å unngå større med søl. Det er som kjent mange navn på det mannlige utstyret og man prøver kanskje å bruke et heller"penere" når man snakker til unger. Men Ole sier: det heter ikke det, det heter pikk!
 
Takk for i kveld!!
 
 

 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hundesex i -20 +

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei