Siste torsdag før jul

   Idag har jeg hatt fri for å få unna de siste tingene før jula virkelig tar til. De siste pakkene er pakket inn, alle rom har fått sine respektive nisser på plass, grønnsåpe lukt overalt (så lenge det varer..) og hundegutten har fått vasket seg. Nå er det bare igjen å få inn den forvokste grana .Tradisjonen tro er den altfor stor både i høyde og bredde . De ser så små ut der de står, men når de er felt og man skal begynne å håndtere dem, ja de vokser de plutselig!
   En god tur med hunden i kulda fikk jeg også tid til . Masse snø , rim på trærne og mange blå grader. Perfekt for bilder, men innen jeg kom ut kom tåka, og vips så var det ikke så fint for bilder allikevel. Men noen få tok jeg, og de viser Marvin i kjent stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
"Alien hund"
 
 
 
Marvin foran julegrana på "Hennumtorget"
 
 
 
   Ellers så tror jeg at vi har fått en sykdom , eller slags betennelse her på gården. Den angriper hørselsorganet og gjør slik at all lyd blir filtrert på en spesiell måte. Sykdommen har rammet de unge, både de på to og den på fire. Det virker slik at spørsmål, "irrettesettelser" og innkallinger for den sakens skyld ikke trenger igjennom. Men lyder som man prøver å skjule, samtaler som ikke skal høres, ja de kommer helt klart frem. Merkelig sykdom det der, og det er bare Ole Kristian, Vegard og Marvin som har fått den. Noen som kjenner til dette? ;-)
 
 
Vegard spiller Nintendo. Mon tro om synet
også svikter. Han har iallfall utstyret klart...
 
   Imorgen blir det ei lita økt med skøytebanevanning, og så er det julemiddag på jobben. Deretter er det bare helga igjen, så er det julaften! Noe Vegard er meget klar over ....Nissen skal avsløres, men det spørs om han er like tøff når han står midt oppi det...
 
 




 

 

Kommentarer

  1. Den åkomman har drabbat båda mina döttrar också!!! Mycket mystiskt!!! ;)
    Stor KRAM

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei