Nytt år og nye muligheter

   Lørdag formiddag og det er faktisk ganske rolig her. Kryss i taket og flagget til topps! At det er såpass fredelig skyldes at Vegard er med Steinar og kjører skiløyper på jordet og Ole Kristian sitter på fanget til svigermor og leser Sabeltann. Da sniker jeg meg kjapt til litt "voksentid". Det er stort sett luksus som er forbeholdt etter 20:15 ...

  Allerede godt ut i det nye året og alt tusler videre. Selv har jeg vært utrolig flink i hele år! Ikke smakt sjokolade, potetgull eller annet godteri. Den første uka var full at abstinenser, men nå går det greiere. Hadde vært for ille å sprekke nå! En god del timer på sykkel i uka blir det også. Satser jo alt på sesongen som kommer.... ha-ha-ha Men kødder ikke, Birken er jo målet , men det må bli noen ritt før det. Uten resultater å vise til så må man starte omtrent når de andre fra klubben skal reise hjem og det er jo ikke spesielt stas.

  En annen som trener litt for tiden er Marvesen. En ung viril kar som bobler over trenger litt mer enn å dasse på vanlige turer. Skiløyper på jordet har vi, så det er å sette på sele og suse avsted. Han har blitt riktig så flink og ser ut til å storkose seg!  

  Vel, ser ut til at idyllen er over og mor må inn i den virkelige verden igjen..









 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei