Lille julaften

   Lille julaften og alt skal nå være klart for selveste storaften. Det grønne står der og glitrer, karamellpuddingen står i ovnen, unger sover og det gjør jammen gubben også! Alt er som det pleier her, jul i alle rom, inne og ute. Bikkjer er vasket, biler er vasket og fuglenek på flere steder. Og selveste toppen av det hele, vi har snø! Akkurat så mye at det er hvitt og pent, og det går til nød ann å ake litt om man tåler at det humper litt.

 
   Årets juletre. Den samme kommersen hvert år. Treet vokser så mye fra det står i skauen til det kommer inn! Får høre det hvert år; takhøyden er 2,35, ikke 3,35! Litt stuss i toppen og motorsag i bånn, så går det greit hvert år. Har sprengt noen juletrefoter opp igjennom, men pyttsann. Treet skal være størst mulig, hogges siste uke, det skal være tett og ikke minst vanlig norsk gran! Lukter godt, og så må vi ha noe å fylle støvsugerposen med etter hvert, ikke bare bikkjehår...
 


 
Er vel ikke spesielt kjent for minimalistisk stil....
 
Og Hermann begynner å synes det hele er;
 


Gikk en tur i skogen forleden, og jammen dukket det ikke opp to nissefnatter bak ei gran....

 
Og så, sannelig, i hagen var det en blå...
 
 
   Nå er det ikke lenge til et av mine must i julen begynner, nemlig "Nå er det jul igjen".Like stas hvert år;-) Skal ikke se bort ifra at det plutselig kommer nye innlegg uten at jeg gidder å publisere det på FB. Gjenstår bare:
 
 
 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje

En nervøs pessimist på bedringens vei

Hunderfossen