On the road again, eller bønder i by`n om du vil

   Av en eller annen merkelig grunn så er det som regel slik at er det noe som skjer, ja så er det alltid flere ting på samme dag. I går var en slik dag, men utrolig nok så passet alt både tidsmessig og geografisk så alt klaffet,for en gangs skyld. 40-års krisa mi har nå nådd nye høyder, stadie eller hva du vil. Fra terrengsykling og Birkenhelvete er det nå bil som er greia. Har alltid vært interessert, men har liksom vært noe alene om det her omkring. Så vel etter hvert at det var håp for Olemann, og nå er han virkelig der. Gæren etter bil, ja litt i overkant faktisk:-) Stort sett er vi ganske enige i hva som er hot or not. Ford Mustang er noe vi har landet på, både av utseende og lyd. Ny eller gammel, de er tøffe, synes nå vi.


  Gårdsdagens første mål var Mustangtreff hos RøhneSelmer ad.Asker og Bærum. Jeg og Olemann durte innover E-18 i Berlingoen. Parkerte rundt hjørnet og tuslet bort og så på både nye og gamle skjønnheter. Ole Kristian sa , sånn helt spontant: Får helt gåsehud av så mange Mustanger på et sted!" Ja han kan få sagt det den gutten. Er så deilig å komme på et slikt sett å se så mange rene og blanke biler som skinner om kapp. Får helt kløende utslett på en vanlig parkeringsplass når jeg ser klin nye biler som er møkkete og gjerne med masse fingeravtrykk på vinduene, grøss og gru!  Var lørdagstilbud på en bruktbil der til 649 000. Ikke for å være kjip, men for en kommunal banemester/løypekjører, så er det en smule over budsjett. Ellers så er det jo til å grine over at et nytt råskinn med V8 motor koster godt over 1 mill her, mens i landet vegg i vegg, Sverige, godt under 400 000...…. Nok om det kjenner jeg..




Her har du oss da



  Etter er herremåltid på Burger King borti gata var det ut på E-18 igjen, retning Oslo. Berlingoen raser fint forbi både Teslaer og annet jåleri, står ikke på det, men allikevel litt stusselig etter å ha stikki huet inn i mye annet de siste timene. En ting skal kjerra ha, finnes ikke mer praktisk. 3 seter og lang type, får med det meste. Men en hvit Berlingo er jo ikke akkurat noe man snur seg etter for å si det sånn, så en bil å komme fra et sted til et annet uten å være så fordømt  praktisk, ja det skulle man gjerne hatt.(har vel gjentatt det til det kjedsommelige de siste ukene..) Bønder i byen kan man trygt kalles når man passerer kommunegrensa, for det er jo ikke hver uke at det skjer faktisk. Fant greit Ullevål parkeringshus, selv det greier enhver idiot, men alle steder har jo forskjellige betalingsløsninger for svarte! Stakk inn kortet, og ventet på kvittering/lapp slik det sto at man skulle få. Nei, kom ikke en skit, og prøvde flere ganger. Køen vokste bak oss, var jo ikke alene om bytur denne dagen. Etter hvert kom en vakt som sier kjekt at kortet ditt er kvitteringa. Kunne det ikke stå det da for helvete! Fant i alle fall lett plass å sette i fra seg kjerra. Over hodet på oss lå Bergbanen, stedet for destinasjon nummer to denne dagen. Ullevål Xtreme førshow. Ute i god tid som vanlig, men allerede tjukt av folk. Litt av hvert og noe for enhver smak å se på. Oppvisning i drifting (stikkord; røyk og svidd gummi) var som alltid moro å se. Ellers var jo "vår venn " Lillegul der, og da er jo dagen reddet!
Ole med Lillegul. Kopien som er stand in i filmene i bakgrunnen

Sammen med Hallvard Bræin, regissør av Børning filmene

Mye flotte felger, litt i overkant kanskje..
Damer hører jo med..

 Etterhvert var det på tide å finne en dass og så få kjøpt noe føde. Kø og atter kø for både det ene og det andre, men da ærendene var utført var det å entre selve Ullevål stadion for å se på Ullevål Xtreme. Utrolige stunts på sparkesykkel, BMX, motorsykkel og faktisk også en snøscooter som tok saltoer!

Klar for show og jeg hadde utrolig nok skaffet veldig bra plasser


   Etter nærmere 3 timer var moroa over og vi gikk som pokker til bilen for å slippe kø. Spenningen var stor om vi i det hele tatt fikk den pokkers bommen til å gå opp for å slippe ut av parkeringshuset igjen. Joda, bare jeg stakk rett kort så gikk det greit det. Ble noe heit i pappen først da kortet ble stukket inn, men kom feilmelding og der stod vi. En nærmere kikk på kortet viste at det var tippekortet og der er det lite peng å hente, så bare bankkortet fikk kjørt seg nok en gang , så gikk bommen opp, bye bye Oslo, og hjem.

  Neste eventyr blir nok ikke før om 3 uker. Mustang Speed Week, Elverum



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei