Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje


   Dagene flyr og snart er vi allerede i midten av juni. Været har vært i overkant flott veldig lenge nå. Begynner å bli temmelig brunsvidd rundt omkring, men det er jo deilig å rusle rundt på jobb i shorts og bare BHen fra tidlig morgen. Er temmelig uformelt hos oss. Blir jo litt sløv i varmen og når man gjerne sitter i dur fra enten traktor eller gressklipper, så kan tankene vandre fritt av sted og da havner de gjerne på bil. I dette flotte været så tyter det jo frem med lekre typiske sommerbiler overalt. Bare i gatene her er det faktisk flere Porscher og en smekker Corvette. En Mustang av eldre årgang ( eller nyere) hadde jo glidd rett inn!


Tralla la...


   Men når skal sant sies, jeg har aldri kjørt en Mustang av noe slag, så de er kanskje helt fryktelige å kjøre?! Tenker de er det jeg, helt forferdelige...…..Men lysten på sommerbil har jo ikke blitt noe mindre etter at Nils, som jeg jo da jobber med,  har fått seg nettopp noe slikt. Han har i flere år vært på jakt etter en Audi TT kabriolet, men når den skal kjøpes gjennom butikk og helst også kjenne selgeren, ja da er ikke markedet så stort. Rett og slett så ga han opp, og fikk snoket opp en VW EOS cab istedenfor. Slettes ingen dum bil og forrige eier har vært like pertentlig på bilholdet som både meg og Nils. Ikke en skramme eller tegn på slitasje innvendig og lakken har kun minimale småriper som kan poleres bort. Bare registreringsnummeret avslører at dette er en 10 år gammel bil. Heldig der, Nils. God å kjøre var`n også.


Nils Haugen, for øvrig ledig på markedet. Blid og omgjengelig kar , som liker å holde seg i form. Noen spesielle småvaner, men man må bare se humoren i dem. Fast jobb og ordnet økonomi. Egen leilighet og to biler.


Her er en annen blid kar. Fant samme Wunderbaum som  drømmebilen har i ruta. Lukter høgg i bilen etter at han røsket av hele posen og det som kjent er forholdsvis mildt om dagen, men det går seg vel til.





   Sånn bortsett fra dagdrømming, så er det ikke stort som skjer utenfor den vanlige tralten. Bikkja, som veier rett i overkant av 60 kg og har tykk svart pels ligger helst og slenger i skyggen, så noen lange turer er bare å glemme for tiden. Dermed også mindre Pokemon. Ja ,jeg er så barnslig, men vi har alle vårt...;-)



 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei