O, (h)jul med din glede!

   Straks bare ei uke igjen til gølv skal være vaska og kønnband på plass. Ligger vel sånn tålig greit i rute. Nå er det vel ingen hemmelighet at jeg er sånn godt over snittet glad i nisser og julepønt, så her er det nok å gjøre. Har samlet bestandig egentlig, så det er x antall kasser med stæsj som skal bæres ned og fordeles utover. Alt som er fremme til vanlig skal bæres opp, så her er det flere dagers arbeid. Greit med masse feriedager til overs! Nå er 1. etasje ferdig, sånn nesten, så da er da bare 2. etasje igjen.


Denne stakkar`n synes det er nok allerede



  Denne uka tok jeg liksågodt 3 dager fri på rappen, men fikk vel ikke gjort så veldig mye. Første dagen ble det litt sånn praktisk. Dro avgårde med greinsag og fylte Berlingoen ( den ikke så vakre , men akk så praktiske vet du), med barlind til pynting, både ute og inne . En god tur med min tålmodige hund og så var det å hente Olemann på skolen. Durte av sted til Ski og Pony Parts.(butikk med ALT til og om Mustang) Ole skulle overrekke en julegave til sin store helt og vi kjøpte noe til å henge på juletreet faktisk. Ole fikk også gave av Richard og det er en kul sak som han passer godt på.

LED lampe til USB.


I Powerbank er mulighetene mange.


   Neste dag gikk til julegaver, og det er jo reine treningsøkta. Våget meg inn på Sandvika Storsenter. Herre Jesus, for et mylder ! Er visst helt vanlig for alle å ta fri nå før jul, tror jaggu det var flere folk der på torsdag enn det er en regnværslørdag. Fant fort ut at det ikke var noe blivende sted for denne kjerringa, så kjente kjære Liertoppen ble redningen nok en gang. Fredagen gikk med til kassebæring, nisseplassering, P7 klem Jul og kaffeslurping.








   Hadde planene klare om å bli ferdig i dag, men det ble skirenn istedenfor. Etterpå kom jeg ikke i gang med noe, men fikk da trasket en god tur med hunden i alle fall. I morgen blir det siste to kassene med nissetasser på plass og bake siste slaget med kaker (har noen huslige sider også ) Da tenker jeg det meste av dagen har gått. Så får vi se hva den siste uka bringer. Juletreet skal inn etter hvert, selvfølgelig hugget selv, pepperkakehus skal på plass og så tror jeg jaggu det får være bra snart.






































Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sommerbil, Wunderbaum og varm bikkje

Hunderfossen

En nervøs pessimist på bedringens vei